Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | By: Vegan life style

Χαιρετισμός για τη νέα σχολική χρονιά!


Αγαπητοί συνάδελφοι,
με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς που μόλις ξεκινάει θα ήθελα να σας στείλω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη και πολύ κουράγιο για το έργο σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτές τις εποχές.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω το σκοπό της επιστήμης της Οικιακής Οικονομίας την οποία πιστά υπηρετούμε που είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των ατόμων των οικογενειών τους αλλά και της κοινότητας. Το επίκεντρο του μαθήματος μας παραμένει πάντα η οικογένεια και αυτό αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην οικονομική κρίση που διανύουμε. Έτσι το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας μπορεί να δώσει τις γνώσεις αλλά και τις στάσεις ,συμπεριφορές αλλά και δεξιότητες που είναι αναγκαίες για την ενίσχυση της ορθολογικότερης χρήσης των ανθρώπινων και υλικών πόρων που διαθέτουν οι οικογένειες με στόχο την αναβάθμιση της ζωής τους με την χρήση αυτών αλλά και την εύρεση λύσεων για την καλύτερη ακόμη διαχείριση τους.
Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι είμαι πάντα στην διάθεση σας, με όλους τους γνωστούς τρόπους επικοινωνίας. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το ιστολόγιο μας αλλά και με τηλέφωνο αλλά και τις δια ζώσεις συναντήσεις όταν αυτές είναι εφικτές ειδικά για τους συναδέφλους που βρίσκονται εκτός της εμβέλειας της πόλης της Πάτρας που είναι η έδρα μας.
Καλή σχολική χρονιά!

ΥΓ. Λόγω σοβαρού προβλήματος στο γραφείο Σχολικών Συμβούλων στην Πάτρα ο χαιρετισμός δεν έχει σταλεί ακόμη στα σχολεία. Όταν το πρόβλημα αποκατασταθεί θα τον λάβετε στο email του σχολείου σας.