Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 | By: Vegan life style

Αναβολή Παιδαγωγικών Συναντήσεων.

Για τον επόμενο μήνα είχαν προγραμματιστεί Παιδαγωγικες Συναντήσεις για τους Νομούς της Πελοπονήσσου. Όπως γνωρίζετε καλά οι συναντήσεις αυτές, που συνήθως γίνονται κάθε δυο χρόνια, αφορούν καθηγητές Οικιακής Οικονομίας όλου του Νομού και υλοποιούνται σε ένα σχολείο στην πρωτεύουσα του Νομού σε πρωινές ώρες.
Αυτή τη φορά όμως, και για άλλη μια φορά, η Περιφέρεια Πελοπονήσσου δεν μου επιτρέπει να καλέσω τους καθηγητές από ολόκληρο το Νομό, αλλά μόνο όσους είναι μέσα στην πόλη, πρωτεύουσα του Νομού, πράγμα που θεωρώ άδικο και ανεπίτρεπτο.
Αντίθετα μου επιτρέπουν (!) να πραγματοποιήσω "φιλική" απογευματινή συνάντηση χωρίς όμως παροχή βεβαίωσης. Σαν να πίνουμε δηλαδή ένα φιλικό καφεδάκι σε ένα σχολείο το απόγευμα, για να πούμε βρε αδελφέ.
Φυσικά το θεωρώ και αυτό ανεπίτρεπτο και έτσι δυστυχώς οι συναντήσεις μας αναβάλλονται ελπίζοντας ότι μετά το έγγραφο που θα σταλεί στο Υπουργείο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε κανονικά τις συναντήσεις μας όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Έτσι, το μοναδικό εργαλείο μας για την ώρα παραμένει η ηλεκτρονική τάξη. Και σας καλώ όλους και όλες να είστε εκεί και να συμμετέχετε ενεργά.
Σας ευχαριστώ και λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να σας συναντήσω δια ζώσης όπως το επιθυμούσα.