Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009 | By: Vegan life style

Εκλογές στο Πανελλήνιο Σύλλογο Καθηγητών-τριών Οικιακής Οικονομίας

Ήρθε η ώρα να επαναδραστηριοποιηθεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών-τριών Οικιακής Οικονομίας προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του κλάδου μας.
Έτσι, θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση και εκλογές ώστε να ξεκινήσει ο Σύλλογος με νέα πρόσωπα την νέα του πορεία.
Πρώτη ημερομηνία για εκλογές και γενική συνέλευση είναι η Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 στις 3 μ.μ.
Η συνάντηση θα γίνει στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων( τη τοποθεσία του σχολείου και λεπτομέρειες για το σχολείο θα βρείτε εδώ).
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ. στον ίδιο χώρο, με όσα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα. Τότε θα γίνουν και οι εκλογές που θα αναδείξουν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Θα ήθελα την βοήθεια σας για το Σύλλογο με την παρουσία σας, οπωσδήποτε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, ώστε να έχουμε την μεγαλύτερη συμμετοχή που γίνεται αλλά και να μπορέσουμε να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν. Είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε να βρεθούμε όλες-οι μαζί, και οι Σχολικές Σύμβουλοι, ώστε να χαράξουμε μια κοινή πορεία προκειμένου να οδηγηθούμε σε νέους θετικούς για την ειδικότητα δρόμους.
Η παράκληση αυτή είναι και για τους-τις συναδέλφους από την περιφέρεια, που καταλαβαίνω ότι είναι πολυ δύσκολο να μετακινηθούν. Παράλληλα παρακαλω θερμά και τις-τους συναδέλφους της Αττικής να παρευρεθούν, προσπερνώντας τις όποιες προσωπικές δυσκολίες μπορούν να παρουσιαστούν εκείνη την ημέρα, αλλά και τις πολλές υποχρεώσεις που όλοι-ες έχουμε.
Σας παρακαλώ όμως, όλες και όλους, να βοηθήσουμε στην επαναδραστηριοποίηση του Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών Οικιακής Οικονομίας γιατί μόνο με την παρουσία μας, την συμμετοχή μας και την επιμονή μας μπορούμε να προχωρήσουμε για την αναβάθμιση του κλάδου μας.